top of page

Palvelumme

Somen ulkoistaminen

Yhtenäinen ja aktiivinen brändi on avaintekijä myös somessa. Siksi tarjoammekin palvelua, jossa saat kaiken sosiaalisen median markkinoinnin ja -mainonnan

- yhdestä osoitteesta!

 

Palvelumme voidaan räätälöidä täysin tarpeidenne mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Sisällöntuotanto

Kuvat, tekstit ja videot - tuotamme kiinnostavaa ja brändisi mukaista sisältöä.

Tuotamme sisältöä mm. Instagramiin, TikTokiin, LinkedIniin, Facebookiin ja Pinterestiin

Viba-14-2_edited.jpg

Yhteisömanagerointi

Julkaisemme, ylläpidämme ja moderoimme – päivystämme somekanavissasi joko omatoimisesti tai yrityksenne työntekijöiden tukena.

 

Luomme keskustelua, sitoutamme seuraajia ja vuorovaikutamme aktiivisesti yhteisön kanssa. 

Kokonaisvaltainen some
Emmiina-Lehtonen.jpg

Uniikit reseptit osana somepakettia

Somepalveluun on mahdollisuus sisällyttää uniikit kuukausittaiset reseptit. 

 

Tiimiimme kuuluu reseptisuunnittelija ja ammattikokki Emmiina Lehtonen, jonka vyöltä löytyvät mm. Suomen Nuori kokki 2018, Jeunes Chefs Rötisseurs 2018 MM-kilpailun pronssimitalisti ja PRO-finalisti 2019 -tittelit.

Emmiinan avulla saat brändisi tuotteista mielenkiintoisia reseptejä niin someen kuin nettisivuillekin hyödynnettäväksi.

Emmiina
Palvelut - TikTok

TikTok & muut lyhytvideot

Olisko nyt VIHDOIN aika liittyä sinne TikTokiin?

TikTok on yksi tämän hetken trendikkäimmistä kanavista, ja sen tavoittavuus ja vuorovaikutus ovat aivan omaa luokkaansa. Tiktok on kuitenkin perinteisempään markkinointiin nähden oma taiteenlajinsa, ja kanavasta tuleekin olla hyvin perillä siellä loistaakseen. Oman tyylin löytäminen, nopea reagointi, huumori ja oivaltava asiakaskommunikointi tarjoavat avaimet menestykseen.

Meiltä saat TikTokin sisällöntuotannon ja yhteisömanageroinnin, yhdessä tai erikseen. Lue lisää täältä ja jätä yhteydenottopyyntö

Lyhytvideot kannattaa hyödyntää myös muissa kanavissa kuten Instagramissa ja Youtubessa. Näin videotuotannosta saadaan mahdollisimman kustannustehokasta.

TikTok-naytto.png
UKK
 • Mitä tarkoittaa somen ulkoistaminen?
  Somemarkkinoinnin ulkoistaminen tarkoittaa sitä, että yritys tai organisaatio ostaa sosiaalisen median sisällöntuotannon ja/tai tilin ylläpidon ulkopuoliselta palveluntarjoajalta. Somemarkkinoinnin ulkoistaminen tehostaa somemarkkinointia, mahdollistaa jatkuvan sisällöntuotannon ja antaa yrityksen työntekijöille mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseensä.
 • Voinko myös itse tehdä somea jos ulkoistan somemarkkinointini?
  Kyllä voit! Me räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Mikäli esimerkiksi haluat itse vastata Instagramin tarinasisällöistä, voimme jakaa vastuun siten että sinä teet tarinoita ja me otamme hoitaaksemme muut julkaisut. Palveluumme sisältyy sometilin visuaalinen ohjeistus, joka mahdollistaa että sisältö on yhteinäistä vaikka julkaisijoita olisikin useampi. Myös vastuun jakaminen esimerkiksi kanavakohtaisesti on mahdollista.
 • Mitä somemarkkinoinnin palvelut maksavat?
  Hinta määräytyy räätälöidyn palvelukokonaisuuden mukaan. Se mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle, ja esimerkiksi eri alojen sisällöntuotanto voi poiketa hyvinkin merkittävästi toisistaan. Tästä syystä katsomme jokaiselle asiakkaallemme juuri heidän tarpeisiinsa vastaavan kokonaisuuden. Suuntaa antavia hintaesimerkkejä pääset kuitenkin katsomaan hinnastostamme
 • Kuinka varmistun, että tuotettu sisältö on yritykseni brändin näköistä?
  Kun lähdemme tuottamaan yrityksellesi sisältöä, tutustumme siihen ensin perinpohjaisesti! Käymme läpi verkkosivunne, brandbookin, somekanavat ja muut materiaalit, joista saamme selkeän kuvan brändistänne. Lisäksi käymme starttipalaverissa läpi kanavakohtaisen puhetyylin, toivotun kuvamaailman ja muut seikat, jotka vaikuttavat tuotettavan sisällön tyyliin. Kokoamme ohjeistuksen yhtiin kansiin, jotta kaikki osallistuvat tahot pääsevät koska tahansa tarkistamaan, että mitä fonttia olikaan tarkoitus käyttää tarinoissa, ja tervehdimmekö sanalla "heips" vai "hei". Etenkin yhteistyön alkuvaiheessa, lähetämme tuotetun materiaalin sinulle tsekattavaksi ennen julkaisua. Usein asiakkaamme kuitenkin haluavat luopua tästä vaiheesta jossain kohtaa, sillä saamme nopeasti kiinni toivotusta tyylistä.

Järjestämme myös koulutuksia yrittäjille ja organisaatioille

bottom of page