top of page

Blogi

  • Writer's pictureAnni

Mitä tarkoittaa TikTokin ulkoistaminen?

Päivitetty: 23. helmik. 2023

Usein pelkona asiakkaalla saattaa olla, että ulkoistettuna sisältö ei näytä enää yrityksen omalta. Siitä ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan. Me tehdään Instagramin ohella TikTokia parillekin eri asiakkaalle, ja sisältö näyttää ja tuntuu yrityksen omalta. Ajateltiin, että voitaisiin vähän avata mitä TikTokin ulkoistaminen käytännössä tarkoittaa:


Mitä saan kun ostan TikTokin ylläpidon palveluna?


Eri firmoilla on palvelulle eri määritelmät. Meillä on tällä hetkellä käytössä 2 eri mallia TikTokin sisällöntuotantoon- ja ylläpitoon:



1. Täysi TikTokin ulkoistaminen


- Asiakkaan kanssa palaveerataan ja ideoidaan tulevista sisällöistä, ja tämän jälkeen meillä on vapaat kädet. Kaikki materiaali tulee meiltä, ja myös videoissa esiintyvät ihmiset koordinoidaan meidän toimesta.


Sisältö saattaa painottua esimerkiksi leivontaan ja tuotteisiin, joten tili näyttää ulkoisesti olevan yrityksen ylläpitämä. Sisällöntuotannon, kanavien ylläpidon ja tulosten raportoinnin lisäksi myös TikTokin maksettu mainonta on osana palvelua.



2. Osittainen TikTokin ulkoistaminen


- Sisältöjä suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Myös vastuu videoiden kuvaamisesta on tässä versiossa jaettu. Annamme alussa TikTok-videoiden tekoon osallistuville työntekjijöille koulutuksen kanavasta ja sen ominaispiirteistä.


Me käymme paikan päällä kuvaamassa materiaalia talteen n. kerran kuussa ja loput materiaalit tulevat asiakkaalta. Annamme yritykselle myös valmiit ideat teksteineen, ja yksi yrityksen työntekijöistä on vastuuhenkilönä videoiden kuvaamisessa


➡️ Mikäli video ei vaadi paljoa muokkaamista, asiakas julkaisee videon itse. Usein asiakas kuitenkin toimittaa videopätkät meille muokkaamista ja julkaisua varten. Myös yhteisömanagerointi on meidän vastuulla nopean reagoinnin ja yhteinäisen vastaustyylin säilyttämiseksi.Videoissa esiintyy lähes yksinomaan yrityksen työntekijöitä, joten tili näyttää jälleen olevan yrityksen ylläpitämä.


Maksettu mainonta voidaan joko ottaa osaksi palvelua tai yritys voi vastata siitä itse.




Jokaiselle asiakkaalle on mahdollista räätälöidä TikTok-palvelu tarpeiden ja resurssien mukaan👌 Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan minkälainen malli olisi teidän yritykselle sopivin.



Tutustu myös nykyisiin TikTok-asiakkaisiimme: @VirtasalmenViljatuote & @Kanavagolf

bottom of page